• 2023-11-14 11:55:20
    Info General

    PARTICIPACIÓ CIUTADANA- PLA LOCAL DE GESTIÓ DE RESIDUS
    Des de l'Ajuntament d'Alcalà de Xivert-Alcossebre s'informa els veïns i veïnes del municipi que la redacció del Pla Local de Gestió de Residus es troba en fase de desenvolupament, per a estudiar el model de recollida que millor s'adapte a la situació actual del municipi.
    El Pla ve acompanyat d'una enquesta oberta a la població, amb l'objectiu de conéixer les necessitats i problemàtiques que percep la ciutadania quant a la gestió dels residus urbans. Convidem a tots i totes a participar en aquest xicotet qüestionari anònim, accessible a través del següent enllaç:
    https://forms.gle/tfiihxKmoRaUqx249


    PARTICIPACIÓN CIUDADANA- PLAN LOCAL DE GESTIÓN DE RESIDUOS
    Desde el Ayuntamiento de Alcalà de Xivert-Alcossebre se informa a los vecinos y vecinas del municipio que la redacción del Plan Local de Gestión de Residuos se encuentra en fase de desarrollo, para estudiar el modelo de recogida que mejor se adapte a la situación actual del municipio.
    El Plan viene acompañado de una encuesta abierta a la población, con el objetivo de conocer las necesidades y problemáticas que percibe la ciudadanía en cuanto a la gestión de los residuos urbanos. Invitamos a todos y todas a participar en este pequeño cuestionario anónimo, accesible a través del siguiente enlace:
    https://forms.gle/tfiihxKmoRaUqx249




    Adjuntos: