• 2024-01-08 13:57:43
    Cultura

    𝗡𝗢𝗩𝗔 𝗦𝗘𝗦𝗦𝗜Ó 𝗜 𝗜𝗡𝗦𝗖𝗥𝗜𝗣𝗖𝗜Ó 𝗢𝗕𝗘𝗥𝗧𝗔 𝗔𝗟 𝗖𝗟𝗨𝗕 𝗗𝗘 𝗟𝗘𝗖𝗧𝗨𝗥𝗔
    El Club de Lectura municipal, que acull periòdicament la Biblioteca Municipal d'Alcalà, celebrarà la primera sessió de l'any el proper dimecres 31 de gener, a les 19.00h. En aquesta ocasió, els seus integrants debatran i compartiran les seues experiències després de la lectura de l'obra 𝘓𝘢 𝘮𝘢𝘭𝘢 𝘤𝘰𝘴𝘵𝘶𝘮𝘣𝘳𝘦 d'Alana S. Portero.

    ✔Com és habitual, la sessió estarà conduïda per Mariola Nos, gestora cultural i encarregada de coordinar el Club de Lectura, que es va crear el 2019 i està completament consolidat, dins de la programació cultural de l'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre. Cal recalcar que, pel Club, han passat importants noms de la literatura nacional, com ara Alicia Giménez Bartlett, Víctor del Árbol, Ignacio Martínez de Pisón, Carlota Gurt o recentment Martí Domíguez.

    ✔La inscripció per participar al Club de Lectura roman sempre oberta i per sumar-se a aquesta iniciativa només cal emplenar el formulari d'inscripció (adjunt a aquesta publicació) i lliurar-lo a les Oficines Municipals d'Alcossebre, registre de l'Ajuntament d'Alcalà, Biblioteques Municipals o a través del 📧correu electrònic participa@alcaladexivert.es

    DESCARREGUEU EL FORMULARI D'INSCRIPCIÓ A AQUEST ENLLAÇ:
    https://alcaladexivert.es/sites/L01120043/files/2024-01/FORMULARI INSCRIPCIÓ CLUB DE LE...

    𝗡𝗨𝗘𝗩𝗔 𝗦𝗘𝗦𝗜Ó𝗡 𝗘 𝗜𝗡𝗦𝗖𝗥𝗜𝗣𝗖𝗜Ó𝗡 𝗔𝗕𝗜𝗘𝗥𝗧𝗔 𝗔𝗟 𝗖𝗟𝗨𝗕 𝗗𝗘 𝗟𝗘𝗖𝗧𝗨𝗥𝗔
    El Club de Lectura municipal, que acoge periódicamente la Biblioteca Municipal de Alcalà, celebrará su primera sesión del año el próximo miércoles 31 de enero, a las 19.00h. En esta ocasión, sus integrantes debatirán y compartirán sus experiencias tras la lectura de la obra 𝘓𝘢 𝘮𝘢𝘭𝘢 𝘤𝘰𝘴𝘵𝘶𝘮𝘣𝘳𝘦 de Alana S. Portero.

    ✔Como es habitual, la sesión estará conducida por Mariola Nos, gestora cultural y encargada de coordinar el Club de Lectura, que se creó en 2019 y que está completamente consolidado, dentro de la programación cultural del Ayuntamiento de Alcalà-Alcossebre. Hay que recalcar que, por el Club, han pasado importantes nombres de la literatura nacional, como Alicia Giménez Bartlett, Víctor del Árbol, Ignacio Martínez de Pisón, Carlota Gurt o recientemente Martí Domíguez.

    ✔La inscripción para participar en el Club de Lectura permanece siempre abierta y para sumarse a esta iniciativa tan solo es necesario rellenar el formulario de inscripción (adjunto a esta publicación) y entregarlo en las Oficinas Municipales de Alcossebre, registro del Ayuntamiento de Alcalà, Bibliotecas Municipales o a través del correo electrónico participa@alcaladexivert.es

    DESCARGAD EL FORMULARIO DE INSCRIPCIÓN EN ESTE ENLACE:
    https://alcaladexivert.es/sites/L01120043/files/2024-01/FORMULARI INSCRIPCIÓ CLUB DE LE...


    Adjuntos: