• 2024-03-18 09:39:00
    Info General

    El Jutjat de Pau d'Alcalà de Xivert informa que els llibres del Registre Civil corresponents a Naixements, Matrimonis i Defuncions a partir de 1950 van a sotmetre's a un procés de digitalització per a incorporar-se a l'Arxiu Digital del Registre Civil, el que permetrà un accés més fàcil per a la ciutadania.

    Per això, a partir del dijous 21 de març i en un temps no inferior a 15 dies,  aquesta documentació no estarà disponible al Jutjat de Pau per a la realització de certificats, ja que s'ha de traslladar per a la seua digitalització. Si sabeu que necessitareu un certificat en breu, sol·liciteu-lo abans del 21 de març.

    MÉS INFORMACIÓ:
    https://alcaladexivert.es/ca/noticias/els-llibres-del-registre-civil-del-jutjat-de-pau-dalcala-de-xi...

    El Juzgado de paz de Alcalà de Xivert informa que los libros del Registro Civil correspondientes a Nacimientos, Matrimonios y Defunciones a partir de 1950 van a someterse a un proceso de digitalización para incorporarse al Archivo Digital del Registro Civil, lo que permitirá un acceso más fácil para la ciudadanía.

    Por eso, a partir del jueves 21 de marzo y en un tiempo no inferior a 15 días, esta documentación no estará disponible en el Juzgado de Paz para la realización de certificados, puesto que se tiene que trasladar para su digitalización. Si sabéis que váis a necesitar un certificado en breve, solicitádlo antes del 21 de marzo.

    MÁS INFORMACIÓN:

    https://alcaladexivert.es/es/noticias/los-libros-del-registro-civil-del-juzgado-de-paz-de-alcala-de-...