• 2017-07-19 22:13:49
    Cultura

    Demà dijous 20 de juliol, i fins que la Generalitat Valenciana ens comunique l’obertura al bany de la platja de Les Fonts, l’Ajuntament posarà en marxa un servei de TRANSPORT GRATUÏT amb el TRENET TURÍSTIC per a facilitar l\'accés a altres platges a veïns i turistes, el qual realitzarà transports entre la platja de Les Fonts i les platges del Carregador i Romana.
    Els horaris d’anada seran a les 10:00h i a les 11:00h amb les següents parades:
    Eixida des de l’Hotel Sancho III, passant per Hotel Las Fuentes i Eurhostal amb destinació platja del Carregador i platja Romana.
    Els horaris de tornada seran a les 13:00h i a les 14:00h des de la platja Romana, i a les 13:15h i 14:15h des de la platja del Carregador amb les següents parades:
    Eurhostal, Hotel Las Fuentes i Hotel Sancho III.

    Mañana jueves 20 de julio, y hasta que la Generalitat Valenciana nos comunique la apertura al baño de la playa de Las Fuentes, el Ayuntamiento pondrá en marcha un servicio de TRANSPORTE GRATUITO con el TREN TURÍSTICO para facilitar el acceso a otras playas a vecinos y turistas, el cual realizará transportes entre la playa de Las Fuentes y las playas del Cargador y Romana.
    Los horarios de ida serán a las 10:00h y a las 11:00h con las siguientes paradas:
    Salida desde el Hotel Sancho III, pasando por el Hotel Las Fuentes y Eurhostal con destinación playa del Cargador y playa Romana.
    Los horarios de vuelta serán a las 13:00h y a las 14:00h desde la playa Romana, y a las 13:15h y 14:15h desde la playa del Cargador con las siguientes paradas:
    Eurhostal, Hotel Las Fuentes y Hotel Sancho III.