• 2017-07-21 15:40:06
    Cultura

    Comuniquem que la platja de Les Fonts continua tancada al bany per ordre de la Direcció General de l\'Aigua de la Generalitat Valenciana. Des de l\'Ajuntament continuarem treballant al llarg de tot el cap de setmana per intentar trobar les causes de la contaminació de l\'aigua. S\'estan revisant totes les canalitzacions, tant públiques com privades.
    Continua el servei gratuït de transport entre platges del TRENET TURÍSTIC, el qual realitza trasllats entre la platja de Les Fonts i el Carregador i La Romana.

    Comunicamos que la playa de Las Fuentes continúa cerrada al baño por Orden de la Dirección General del Agua de la Generalitat Valenciana. Desde el Ayuntamiento continuaremos trabajando a lo largo de todo el fin de semana para intentar encontrar las causas de la contaminación del agua. Se están revisando todas las canalizaciones, tanto públicas como privadas.
    Continúa el servicio gratuito de transporte entre playas del TREN TURÍSTICO, el cual realiza traslados entre la playa de Las Fuentes y el Cargador y La Romana.