• 2017-07-24 12:07:11
    Cultura

    Al llarg de tot el cap de setmana s’han realitzat inspeccions tècniques, conjuntament amb la Direcció General de l’Aigua de la Generalitat Valenciana. S’han realitzat serveis de neteja de les canalitzacions públiques i privades. De manera immediata i conjuntament amb el Servei Provincial de Costes, la Direcció General de l’Aigua i l’EPSAR (Entitat de Sanejament d’Aigües), l’Ajuntament ha decidit bombejar l’aigua de la surgència sud cap a l’estació de bombeig i d’ací cap a l’EPSAR, evitant així que l’aigua desemboque en la mateixa platja.
    Esperant els resultats de les noves analítiques que s’estan realitzant, dels informes de la comissió tècnica designada i després de les intenses actuacions que s’estan portant a terme, esperem que en breu quede solucionat el problema i la platja es puga obrir de nou al bany.

    Durante todo el fin de semana se han realizado inspecciones técnicas, conjuntamente con la Dirección General del Agua de la Generalitat Valenciana. Se han realizado servicios de limpieza de las canalizaciones públicas y privadas. De manera inmediata y conjuntamente con el Servicio Provincial de Costas, la Dirección General del Agua y la EPSAR (Entidad de Saneamiento de Aguas), el Ayuntamiento ha decidido bombear el agua de la surgencia sur hacia la estación de bombeo y de ahí hacia la EPSAR, evitando así que el agua desemboque en la misma playa.
    A la espera de los resultados de las nuevas analíticas que se están realizando, de los informes de la comisión técnica designada y tras las intensas actuaciones que se están llevando a cabo, esperamos que en breve quede solucionado el problema y la playa se pueda abrir de nuevo al baño.