• 2018-02-21 13:15:55
    Cultura

    Tal i com s'està informant telefònicament a totes les associacions, dimarts 27, a les 18.00h, al saló de recepcions de la Diputació Provincial es celebrarà una reunió a la Diputació de Castelló amb el vicepresident i diputat de Cultura, Vicent Sales i la cap del Servei de Cultura.
    En eixa reunió s'informarà a les associacions culturals, bandes de música, associaciones taurines o altre tipus d'entitats interessades sobre com sol·licitar les subvencions destinades a associacions culturals de la província de Castelló per a 2018 i s'explicarà el procediment de sol·licitud i justificació.
    Es prega comuniqueu l'assistència a l'Ajuntament.

    Tal y como se está informando telefónicamente a todas las asociaciones, el martes 27, a las 18.00h, se celebrará una reunión en la Diputación de Castellón donde el vicepresidente y diputado de Cultura, Vicent Sales y la Jefa del Servicio de Cultura.
    En esa reunión se informará a las asociaciones culturales, bandas de música, asociaciones taurinas u otro tipo de entidades interesadas sobre cómo solicitar las subvenciones destinadas a asociaciones culturales de la provincia de Castellón para 2018 y se explicará el procedimiento de solicitud y justificación.
    Se ruega comuniquéis la asistencia al Ayuntamiento.