• 2018-10-23 15:31:31
    Cultura

    Ja està disponible en el menú principal del web municipal www.alcaladexivert.es el model de declaració per danys per efecte de les pluges per a particulars. Podeu presentar-lo:
    - De forma presencial, complimentat-lo i lliurant-lo als registres de l’Ajuntament d’Alcalà i Oficines Municipals d’Alcossebre.
    - Per via postal, complimentant-lo i enviant-lo a:
    Ajuntament d’Alcalà de Xivert
    C/ Puríssima, 21
    12570 ALCALÀ DE XIVERT
    - De forma telemàtica, a través de la Seu Electrònica https://alcaladexivert.sedelectronica.es/info.0 en l’apartat de Tràmits Destacats- Instància General i incorporant el model de declaració de danys complimentat.
    En tots els casos, es recomana adjuntar fotografies.
    Mitjançant el lliurament d’aquestes declaracions de danys, l’Ajuntament d’Alcalà-Alcossebre quantificarà els danys patits per particulars facilitant-los així els tràmits en cas de possibles ajudes provinents d’altres administracions.


    Ya está disponible en el menú principal de la web municipal www.alcaladexivert.es el modelo de declaración por daños por efecto de las lluvias para particulares. Podéis presentarlo:
    -De forma presencial, cumplimentándolo y entregándolo en los registros del Ayuntamiento de Alcalà y Oficinas Municipales de Alcossebre.
    -Por vía postal, cumplimentándolo y enviándolo a:
    Ajuntament d’Alcalà de Xivert
    C/ Puríssima, 21
    12570 ALCALÀ DE XIVERT
    - De forma telemática, a través de la Sede Electrónica
    https://alcaladexivert.sedelectronica.es/info.0, en el apartado de Trámites Destacados- Instancia General e incorporando el modelo de declaración de daños cumplimentado.
    En todos los casos, se recomienda adjuntar fotografías.

    Mediante la entrega de estas declaraciones de daños, el Ajuntament d’Alcalà-Alcossebre cuantificará los daños sufridos por particulares facilitándoles así los trámites en caso de posibles ayudas provenientes de otras administraciones.