• 2018-11-08 15:58:10
    Cultura

    A partir del dilluns 12 de novembre, l'estació de tren d'Alcalà tornarà a estar oberta per a l'ús dels viatgers, gràcies a l'acord entre Ajuntament i Adif.
    ✔️L'horari d'apertura serà de 6.00h a 22.00h, coincidit amb el pas dels nous trens de la línia València-Castelló-Vinaròs.
    ✔️Ja s'han instal·lat les màquines de venda de bitllets per als nous Rodalies i per cancelar el trajecte (imprescindible abans de pujar al tren)
    ✔️Personal de RENFE estarà a l'estació, durant els pròxims tres mesos, informant els usuaris sobre com traure el bitllets, preus especials, etc.
    ✔️L'Ajuntament es fa càrrec de l'apertura i tancament de l'estació, a travès de la Policia Local, i de la neteja de les instal·lacions.


    A partir del 12 de noviembre, la estación de tren de Alcalà volverá a estar abierta para el uso de los viajeros, gracias al acuerdo entre el Ayuntamiento de Alcalà-Alcossebre y ADIF.
    ✔️El horario de apertura será de 6.00h a 22.00h, coincidiendo con el paso de los nuevos trenes de la línea Valencia-Castellón-Vinaròs.
    ✔️Ya se han instalado las máquinas de venta de billetes para los nuevos Cercanías y para cancelar el trayecto (imprescindible antes de subir al tren)
    ✔️Personal de RENFE estará en la estación, durante los próximos tres meses, informando a los usuarios sobre cómo sacar el billetes, precios especiales, etc.
    ✔️El Ayuntamiento se hace cargo de la apertura y cierre de la estación, a través de la Policía Local, y de la limpieza de las instalaciones.