• 2019-07-20 09:02:01
    Cultura

    Per precaució, l’Ajuntament d’Alcalà-Alcossebre recomana no banyar-se en les immediacions de la font central de la platja de Les Fonts, per presència elevada d’E-coli, segons analítiques realitzades en data 19 de juliol. Aquesta recomanació es manté fins els resultats de les noves analítiques que ja estan realitzant-se i dels quals s’informarà.

    Les analítiques de l’aigua de la platja, realitzades en data 18 de juliol, donen el resultat d’EXCEL•LENT i les fonts laterals tampoc presenten cap problema.


    Por precaución, el Ayuntamiento de Alcalà-Alcossebre recomienda no bañarse en las inmediaciones de la fuente central de la playa de Las Fuentes, por presencia elevada de E-coli, según analíticas realizadas en fecha 19 de julio. Esta recomendación se mantiene hasta los resultados de las nuevas analíticas que ya están realizándose y de los que se informará.

    Las analíticas del agua de la playa, realizadas en fecha 18 de julio dan el resultado de EXCELENTE, y las fuentes laterales tampoco presentan ningún problema.