• 2019-08-30 20:31:01
    Cultura

    10:00 hores: Volta en bici pel terme municipal seguida d\activitats per a tots els xiquets i xiquetes de la població, a la plaça de l\Església. Es recompensarà amb més paperetes per al sorteig de la vesprada als participants que realitzen la volta.
    Organitza: C.C. Chivertense B.T.T. Serra d’Irta.
    11:00 hores: “V ENCIERRO CAMPERO VILA D’ALCALÀ”, amb bous de la ramaderia Javier Tàrrega, “El Gallo”, de Moncofa. Organitza l\Associació A Cavall Alcalà-Alcossebre (ACAA).
    12:00 hores- 13:30 hores: \"Bous per la Vila\", amb entrada i prova de ramat boví de la ramaderiaJavier Tàrrega, “El Gallo”, de Moncofa.
    13:00 hores: Volteig general de campanes.
    De 12:00 hores a 14:00 hores: RUTA DE LA TAPA.
    16:00 hores: DIA DE LA BICI, tradicional volta en bicicleta pel municipi. Premis per als guanyadors del sorteig!Organitza: C.C. Chivertense B.T.T. Serra d’Irta.
    17:30 hores: Presentació d’equips del Club de Fútbol Sala de Alcalà de Xivert i partit de presentació al Poliesportiu J. Miralles.
    18:00 hores- 21:00 hores: Quarta vesprada de la “I SETMANA TAURINA GASPATXERA” amb la prova de la ramaderia “La Paloma”, de Xaló, Alacant.
    Al finalitzar:
    Eixida de ramat boví pels carrers de costum, per la ramaderia Alberto Garrido, d’Oropesa.
    De 23:00 a 01:00 hores: CONCURS NACIONAL EMBOLADORS VILA D’ALCALÀ DE XIVERT, a la plaça de bous. Embolades amb ferros tradicionals i bous de la ramaderia Germán Vidal, de Cabanes.
    Embolades a càrrec de 6 de les millors quadrilles actuals del panorama nacional:
    “Emboladors Passió pel Bou”, de Morella, Castelló; “Emboladors de Santa Pantaria de la Almunia de Doña Godina”, de Zaragoza; “Emboladors de Villarluengo”, Teruel; “Emboladors de San Roque”, de Zaragoza; “Emboladros de Sant Jaume d’Enveja”, Tarragona i finalment, “Emboladors El Foc”, d’Alcalà de Xivert, Castelló.
    00:30 hores: Ball amb l’orquestra VENDETA SHOW al pati del col.legi Lo Campanar.
    Al finalitzar, discomòbil K-DISCO.

    10:00 horas: Vuelta en bici por el término municipal seguida de actividades para todos los niños y niñas de la población, en la plaza de la Iglesia. Se recompensará con más papeletas para el sorteo de la tarde a los participantes que realicen la vuelta.
    Organiza: C.C. Chivertense B.T.T. Serra d’Irta.
    11:00 horas: “V ENCIERRO CAMPERO VILA D’ALCALÀ”, con toros de la ganadería Javier Tàrrega, “El Gallo”, de Moncofar. Organiza Asociación “A cavall Alcalà-Alcossebre (ACAA)”.
    12:00 horas a 13:30 horas: “Bous per la Vila”, con entrada y pueba de ganado vacuno de la ganadería Javier Tàrrega, “El Gallo”, de Moncofar.
    13:00 horas: Volteo general de campanas.
    De 12:00 horas a 14:00 horas: RUTA DE LA TAPA.
    16:00 horas: DÍA DE LA BICI, tradicional vuelta en bicicleta por el municipio. ¡Premios para los ganadores del sorteo! Organiza: C.C. Chivertense B.T.T. Serra d’Irta.
    17:30 horas:Presentación de los equipos del club de Fútbol Sala de Alcalà de Xivert y partido de presentación en el Polideportivo J. Miralles.
    18:00 horas a 21:00 horas: Cuarta tarde de la “I SETMANA TAURINA GASPATXERA”, con la prueba de la ganadería La Paloma, de Xaló, Alacant.
    Al finalizar: Salida del ganado vacuno por las calles de costumbre, de la ganadería Alberto Garrido, de Oropesa.
    De 23:00 horas a 01:00 horas:
    I CONCURSO NACIONAL DE EMBOLADORES VILA DE ALCALÀ DE XIVERT, en la plaza de toros. Emboladas con hierros tradicionales y toros de la ganadería Germán Vidal, de Cabanes.
    Emboladas a cargo de 6 de las mejores cuadrillas actuales del panorama nacional:
    “Emboladors Passió pel Bou”, de Morella, Castelló; “Emboladors de Santa Pantaria de la Almunia de Doña Godina”, de Zaragoza; “Emboladors de Villarluengo”, Teruel; “Emboladors de San Roque”, de Zaragoza; “Emboladros de Sant Jaume d’Enveja”, Tarragona y finalmente, “Emboladors El Foc”, de Alcalà de Xivert, Castelló.
    00:30 horas:
    Baile con la orquesta VENDETA SHOW en el patio del colegio Lo Campanar.
    Al finalizar, discomóvil K-DISCO.