• 2019-09-11 08:25:50
    Cultura

    El Centre de Coordinació d'Emergències ha actualitzat l'avís a NIVELL TARONJA per pluges, vents i temporal per avui dimecres.

    De moment, no ha hagut cap incidència en Alcalà-Alcossebre a causa d'aquesta situació d'alerta. S'han registrat pluges de 9 litres per m2 a Alcalà i 5,4 litres per m2 a Alcossebre.

    Únicament està tallat el pas de la Rambla d'Estopet per temporal marítim.

    Les classes en centres educatius NO s'han suspés, al considerar que no es donaven les circunstàncies d'alerta per fer-ho, segons valoració tècnica en activar-se el Plan Territorial Municipal d'Emergències.

    SÍ s'ha suspés el muntatge del recinte de carpes i els actes festius prevists per a avui a Alcossebre. En cas de nous canvis, vos ho comunicarem.

    Seguiu atents a les informacions que vos anirem oferint.

    El Centro de Coordinación de Emergencias ha actualizado el aviso a NIVEL NARANJA por lluvias, vientos y temporal para hoy miércoles.

    De momento, no ha habido ninguna incidencia en Alcalà-Alcossebre debido a esta situación de alerta. Se han registrado lluvias de 9 litros por m2 en Alcalá y 5,4 litros por m2 en Alcossebre.

    Únicamente está cortado el paso de la Rambla de Estopet por temporal marítimo.

    Las clases en centros educativos NO se han suspendido, al considerar que no se daban las circunstancias de alerta para hacerlo, según valoración técnica tras activarse el Plan Territorial Municipal de Emergencias.

    SÍ se ha suspendido el montaje del recinto de carpas y los actos festivos previstos para hoy en Alcossebre. En caso de nuevos cambios, os lo comunicaremos.

    Seguid atentos a las informaciones que os iremos ofreciendo.