• 2019-09-23 14:02:07
    Cultura

    Avui, a partir de les 17.30h, al CESAL d'Alcalà: xarrada i activitats per a veïns i veïnes per a promoure hàbits domèstics sostenibles i respectuosos en el medi ambient per previndre l'escalfament global.

    També teniu a la vostra disposició tríptics on s'informa de què comporta el canvi climàtic i quines mesures podem pendre per evitar-lo. Podeu trobar-los en l'Ajuntament i Oficines Municipals i Oficines de Turisme i es repartiran en totes les activitats organitzades dins d'aquesta Setmana de la Sostenibilitat.


    Hoy, a partir de las 17.30h, en el CESAL de Alcalà: charla y actividades para vecinos y vecinas, para promover hábitos domésticos sostenibles y de respetuosos con el medio ambiente para prevenir el calentamiento global.
    También tenéis a vuestra disposición trípticos en los que se informa de qué conlleva el cambio climático y qué medidas podemos tomar para evitarlo.
    Podéis encontrarlos en el Ayuntamiento y Oficinas Municipales y Oficinas de Turismo y se repartirán en todas las actividades organizadas desde esta Semana de la Sostenibilidad.