• 2019-11-30 13:36:21
    Cultura

    Es van confirmant les previsions i els models continuen apuntant a una situació 'delicada' per a la nostra Comunitat ja que entre el dilluns 2 i dimecres 4 es podran donar cifres significatives de pluges principalment a la Marina, Safor i Riberes, (on es podrien superar els 150 i 200l/m2 en alguns punts d'este sector) i pluges que també afectarien amb menys intensitat a la resta del litoral de València, Alacant i algo menys a Castelló (ací podria complicar-se la situació el dimecres 4 en funció de l'evolució d'esta DANA).

    Les pluges seran prou persistents i, com hi haurà inestabilitat, ocasionalment seran fortes i podran anar acompanyades d'alguna tronada.

    Els vents entraran de gregal (nord-est) i donaran àrees de forta marejada a mar grossa a partir del dilluns al migdia fins dimecres de matinada, amb ones d'entre 3 i 4m d'alçada que afectaran especialment al litoral de València i Alacant (a Castelló més de refiló).

    El dilluns 2 és el dia més inestable i on les pluges podran ser localment més fortes però, el dimarts 3 el vent entra més clarament entre llevant i gregal i les pluges presentaran més persistència.

    No descartem que algunes tronades puguen tindre origen marítim i tocar terra posteriorment, la qual cosa les fa més perilloses.




    Adjuntos: