• 2020-01-10 11:39:05
    Cultura

    Els Serveis Socials Municipals han tornat a les seues dependències, en la plaça de Les Escoles d'Alcalà, després de la reforma i millora de l'accessibilitat de l'edifici.
    L'Equip Social Base i l'EEIIA (Equip Especialitzat en Intervenció amb Infància i Adolescència) atenen a la ciutadania per qualsevol consulta o gestió relacionada amb els Serveis Socials. Cita prèvia: 964157150.
    Els veïns i veïnes d'Alcossebre continuen sent atesos a la subseu dels Serveis Socials Municipals en el carrer Alcalà, nº 7.

    Els Serveis Socials Municipals han vuelto a sus dependencias, en la plaza de Les Escoles de Alcalà, después de la reforma y mejora de la accesibilidad del edificio.
    El Equipo Social Base y EEIIA (Equipo Especializado en Intervención con Infancia y Adolesencia) atienden la ciudadanía para cualquier consulta o gestión relacionados con los Servicios Sociales. Cita previa: 964157150
    Los vecinos y vecinas de Alcossebre siguen siendo atendidos en la subsede de los Servicios Sociales en la calle Alcalà, 7.