• 2020-01-18 18:30:07
    Cultura

    Ja està activat l'AVÍS ROIG per nevades al sud de València i nord d'Alacant. Per damunt dels 600m s'espera que es puguen acumular fins a 20cm de neu en apenes 24 hores.

    La borrasca que demà afavorirà el dur temporal de neu, pluja, vent i mar al nostre territori, ja la tenim a l’Atlàntic. Demà es situarà per la zona de les illes Balears i s'intensificarà.

    Alertes a la província de Castelló per a demà diumenge: groga per vent, taronja per temporal marítim i per neu en les comarques de l'interior nord.


    Ya está activado el AVISO ROJO para nevadas al sur de Valencia y norte de Alicante. Por encima de los 600m se esperan acumulaciones de nueve de hasta 20cm en solo 24 horas.

    La borrasca que mañana favorecerá el fuerte temporal de nieve, lluvia, viento y mar en nuestro territorio, está ya en el Atlántico. Mañana se situará sobre las islas Baleares y se intensificará.

    Alertas en la provincia de Castellón para mañana domingo: amarillo por viento, naranja por temporal marítimo y por nieve en las comarcas del interior norte.