• 2020-02-28 19:30:01
    Cultura

    11.00h“Una animalada per Carnestoltes”.
    Obsequi per a totes les mascotes participants i festa amb sorpreses i pica-pica per als propietaris.
    Organitza: Alcovet Clínica Veterinària. Inscripcions: Travessia Pere Thous 1-A, Alcossebre i, per a clients, per WhatsApp, SMS al 669.332.562 o correu electrònic a alcovetsc@gmail.com, indicant nom del propietari i nom de la mascota. Inscripció oberta també el mateix dia a partir de les 10.00h a la plaça de La Mola.

    15.00h Concentració per la baixada de les carrosses a Alcossebre, al camíSant Miquel. A continuació eixida per la baixada de carrosses.

    16.30h Desfilada del Carnestoltes Infantil. Recorregut per:
    Plaça Vista Alegre, plaça Constitució, C/ Sant Benet, Av. València, C/ Alcalà, Camíl’Atall, plaça Constitució i plaça Vista Alegre.

    21.00h Concentració de les carrosses participants en la GRAN DESFILADA, en Camí l’Atall encreuament amb C/ Colón fins C/ Sabina.

    22.00h GRAN DESFILADA que recorrerà els següents carrers, amb el SAMBÒDROM instal•lat al C/ Rench (enfront Centre Mèdic):
    Camíl’Atall (creuamentamb C/ Colón), Plaça Constitució, C/ Rench, C/ Barquer, Camí l’Atall, C/ Alcalà, Av. València, Av. Blasco Ibáñez.
    En acabar la desfilada, ball amb l’orquestra WONDER a la Carpa de Festes i, a continuació, discomòbil X-Sound.


    11.00 h “Una animalada per Carnestoltes”.
    8ª edición del Carnaval para mascotas en la plaza de la Mola. Obsequio para todas las mascotas participantes y fiesta con sorpresas y pica-pica para los propietarios. Organiza: Alcovet Clínica Veterinaria. Inscripciones: Travesía Pere Thous 1-A, Alcossebre y, para clientes, por WhatsApp, SMS al 669.332.562 o correo electrónico a alcovetsc@gmail.com, indicando nombre del propietario y nombre de la mascota. Inscripción abierta también el mismo día a partir de las 10.00h en la plaza de La Mola.


    15.00h Concentración para la bajada de las carrozas a Alcossebre, en camino Sant Miquel.
    A continuación salida para la bajada de las carrozas.

    16.30h Desfile del Carnaval Infantil. Recorrido por:
    Plaça Vista Alegre, plaça Constitució, C/ Sant Benet, Av. València, C/ Alcalà, Camíl’Atall, plaça Constitució i plaça Vista Alegre.

    21.00 h Concentración de las carrozas participantes en el GRAN DESFILE, en Camino l’Atall cruce con C/ Colón hasta C/ Sabina.

    22.00 h GRAN DESFILE que recorrerá las siguientes calles, con el SAMBÓDROMO instalado en C/ Rench (frente Centro Médico):
    Al finalizar el desfile, baile con la orquesta WONDER en la Carpa de Fiestas y, a continuación, discomóvil X-Sound, Av. Blasco Ibáñez.