• 2020-03-20 17:50:04
    Cultura

    Compartim missatge per a les famílies d'alumnes de part l'equip directiu de l'IES SERRA D'IRTA// Compartimos mensaje para las familias de alumnos y alumnas del equipo directivo del IES SERRA D'IRTA

    Benvolgudes famílies,

    Com tots sabeu, estem passant per moments difícils i canviants. En aquest context, i seguint les indicacions de les autoritats us preguem que no acudiu al centre, ni per recollir deures dels vostres fills, ni per cap altre motiu. Si ho feu, correu el risc de ser multats per la Policia o la Guàrdia Civil.

    La plataforma AULES no tardarà en estar novament disponible i podreu accedir a tot el material educatiu per aquesta via.

    Una vegada estiga funcionant AULES és molt important que els vostres fills/es realitzen tasques diàriament conforme a un horari planificat. No és bona idea que acumulen la feina per al final. També necessitaran la vostra supervisió per verificar que realment estan avançant la feina

    És important que manteniu la comunicació amb els/les tutors/es i la resta del professorat a través de Webfamília. Si ho necessiteu podeu contactar també mitjançant el correu del centre 12004394@gva.es o el telèfon 964 336 085.

    Encara que són moments complicats és molt important mantenir la calma.

    Molts ànims,

    L'equip directiu

    Queridas familias,

    Como todos sabéis, estamos pasando por instantes difíciles y cambiantes. En este contexto, y siguiendo las indicaciones de las autoridades os rogamos que no acudáis al centro, ni para recoger deberes para vuestros hijos, ni por ningún otro motivo. Si lo hacéis, corréis el riesgo de ser multados por la Policía o la Guardia Civil.

    La plataforma AULAS no tardará en estar nuevamente disponible y podréis acceder a todo el material educativo por esta vía.

    Una vez esté funcionando AULAS es muy importante que vuestros hijos/se realicen tareas diariamente conforme a un horario planificado. No es buena idea que acumulan el trabajo para el final. También necesitarán vuestra supervisión para verificar que realmente están avanzando el trabajo.

    Es importante que mantengáis la comunicación con los/las tutores/se y el resto del profesorado a través de *Webfamília. Si lo necesitáis podéis contactar también mediante el correo del centro 12004394@gva.es o el teléfono 964 336 085.

    Aunque son momentos complicados es muy importante mantener la calma.

    Muchos ánimos,

    El equipo directivo