• 2020-03-25 15:52:21
    Cultura

    En esta situació excepcional que estem vivint, amb la declaració de l'estat d'alarma pel coronavirus, vull dirigir-me a tots vosaltres per dir-vos:

    En primer lloc, faig un agraïment molt especial a tots aquells que segueixen treballant i fan possible que el nostre poble seguisca funcionant: sanitaris, agents de la Policia Local, treballadors de tots els establiments que continuen oberts, treballadors que garanteixen la cadena de productes bàsics, personal de neteja, etc.

    En segon lloc, l'agraïment també a la majoria de veïns i veïnes que, fent un exercici de responsabilitat, estan complint en totes les recomanacions i normes imposades per l'estat d'alarma, especialment quedant-se en casa.

    He de dir que també hi han irresponsables que no estan complint amb les normes. Per això, estem prenent les mesures que estan a la nostra ma: quan se'ls identifico incomplint les normes, se'ls posaran les sancions que contempla la llei. Sé que la majoria ho esteu fent be i, per això, no es pot permetre que uns irresponsables vos posen en perill.

    Vos animo a seguir actuant en la mateixa força i dir-vos que aquesta situació la podrem superar entre tots. Gràcies!