• 2020-03-26 17:58:06
    Cultura

    ALCOSSEBRE: avui a partir de les 20.00h, un cotxe-patrulla de la Policia Local, amb acompanyament musical, farà un recorregut pels carrers del centre d'Alcossebre, avinguda València, carrers Rench, Bovalar, Fenoll, Mas d'Ascla, avinguda Blasco Ibáñez, carrer Irta, carrer Colon i carrer Sabina. En dies posteriors, es faran altres recorreguts per tot el nucli.

    ALCALÀ: a les 20.00h, una patrulla estarà als peus del campanar des d'on comencarà a passar per diferents carrers per animar a tots els veïns i veïnes, sobre tot als més menuts.

    Demanem que isqueu als vostres balcons i finestres i els acompanyeu amb els vostres aplaudiments!

    Todos unidos en el confinamiento:

    ALCOSSEBRE: hoy, a partir de las 20.00h, un coche-patrulla de la Policía Local, con acompañamiento musical, hará un recorrido por las calles del centro de Alcossebre, avenida Valencia, calles Rench, Bovalar, Fenoll, Mas d'Ascla, avenida Blasco Ibáñez, calle Irta, calle Colón y calle Sabina. En días posteriores, se harán otros recorridos por todo el núcleo.

    ALCALÀ: a las 20.00h, una patrulla estará en los pies del campanario desde donde comenzará a pasar por diferentes calles del pueblo para animar a los vecinos y vecinas, sobre todo a los más pequeños.

    ¡Pedimos que salgáis a vuestros balcones y ventanas y les acompañéis con vuestros aplausos!