• 2020-04-08 14:17:37
    Cultura

    Moltes gràcies per les últimes donacions de mascaretes fetes a casa per l'Associació de la Dona Gaspatxera, Pilar Albalat i Textil Adex.

    Aquestes mascaretes s'estan repartint entre persones dels col·lectius de risc, per part de les auxiliars d'Ajuda a Domicili. Si formeu part d'aquests col·lectius i no disposeu de mascareta podeu telefonar als Serveis Socials (Tlf. 964 157 150) i us les farem arribar.

    Si esteu confeccionant mascaretes i voluntàriament voleu donar-les, podeu portar-les al reten de la Policia Local o Serveis Socials o posar-vos en contacte telefònic.

    Muchas gracias por las últimas donaciones de mascarillas realizadas en casa por la Associació de la Dona Gaspatxera, Pilar Albalat y Textil Adex.

    Estas mascarillas se están repartiendo entre personas de los colectivos de riesgo, por parte de las auxiliares de Ayuda a Domicilio. Si formáis parta de estos colectivos y no disponéis de mascarilla podéis llamar por teléfono a Servicios Sociales (Tlf. 964 157 150) y os las haremos llegar.

    Si estáis confeccionando mascarillas y voluntariamente queréis donarlas, podéis llevarlas al retén de la Policía Local o Servicios Sociales o poneros en contacto telefónico.