• 2020-04-27 14:12:45
    Cultura

    L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre s'ha posat en contacte amb voluntàries que han participat en la confecció de mascaretes solidàries per a què confeccionen mascaretes infantils i ja les estan fent. Durant aquesta setmana serà el primer repartiment.

    A causa del desproveïment general de mascaretes infantils en magatzems de farmàcia i altres subministradors, està resultant molt complicat adquirir-les. Per això, s'agraeix que tota persona que vulga col·laborar, confeccione mascaretes de tela amb un tamany més menut per a xiquets i xiquetes.

    El Ayuntamiento de Alcalà-Alcossebre se ha puesto en contacto con voluntarias que han participado en la confección de mascarillas solidarias para que confeccionen mascarillas infantiles y ya las están elaborando. Durante esta semana será el primer reparto.

    Debido al desabastecimiento general de mascarillas infantiles en almacenes de farmacia y otros suministradores, está resultando muy complicado adquirirlas. Por eso, se agradece a toda persona que quiera colaborar, que confeccione mascarillas de tela con un tamaño más pequeño para niños y niñas.