• 2020-04-28 16:59:46
    Cultura

    A iniciativa dels Majorals de Sant Pere de Verona, la Regidoria de Festes de l'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre, es suma a la tradicional cantà d’albaes en honor a Sant Pere de Verona.

    Per l’actual situacio que vivim provocada per la pandèmia de COVID-19, enguany no es podran cantar als peus del campanar com marca la tradició. Per això, avui a les 20.00h, despres de la canço "Resistiré", per la megafonia del campanar sonaran diverses albaes cantades per veïns del nostre poble dedicades a tota la poblacio.

    A iniciativa de los Mayorales de Sant Pere de Verdona, la Concejalía de Fiestas del Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre, se suma a la tradicional cantà d'albaes en honor a Sant Pere de Verona.

    Por la actual situación que vivimos provocada por la pandemia de COVID-19, este año no se podrán cantar a los pies del campanario, como marca la tradición. Por eso, hoy a las 20.00h, después de la canción "Resistiré", ppr la megafonía del campanario sonarán diversas albaes cantadas por vecinos de nuestro pueblo y dedicadas a toda la población.