• 2020-05-09 19:29:22
    Cultura

    Alcalà-Alcossebre entrarà, a partir del dilluns 11, en Fase 1, al pertànyer al departament de salut de Vinaròs.

    Així s'aplicaria el BOE, en el cas de desplaçaments permesos:

    Es podrà circular per la unitat territorial de referència, en el nostre cas, el departament de salut de Vinaròs que compren els següents municipis: Benicarló, Càlig, Canet Lo Roig, Castell de Cabres, Catí, Cervera del Maestre, Cinctorres, Forcall, Herbés, La Jana, Salzadella, La Mata, Morella, Olocau del Rei, Ortells, Palanques, Peníscola, La Pobla de Benifassà, Portell de Morella, Rossell, Sant Jordi, Sant Mateu, Sant Rafael del Riu, Santa Magdalena de Polpís, Todolella, Traiguera, Vallibona, Villores, Vinaròs i Zorita.

    Únicament es permet desplaçar-se a municipis colindants d'altres unitats territorials -Torreblanca i Coves- en el cas d'haver realitzar activitats socieconòmiques (no lúdiques o recreatives).

    En el cas d'altres municipis propers que pertanyen al departament de salut de Castelló, s'aplica el mateix que a la resta del territori nacional: els desplaçaments únicament es podran fer de forma justificada per motius sanitaris, laborals, retorn al lloc de residència familiar, assistència i cura de majors o depenents o causa de força major.

    En tot cas, s'hauran de respectar les mesures de seguretat i higiene, com distància de seguretat de 2 metres o ús de mascareta de protecció.

    Alcalà-Alcossebre entrará, a partir del lunes 11, en Fase 1 al pertenecer al departamento de salud de Vinaròs.

    Así se aplicaría el BOE, para los desplazamientos permitidos:

    Al pasar nuestro municipio a la Fase 1 se podrá circular por la unidad territorial de referencia, en nuestro caso, el departamento de salud de Vinaròs que comprende los siguientes municipios: Benicarló, Càlig, Canet Lo Roig, Castell de Cabres, Catí, Cervera del Maestre, Cinctorres, Forcall, Herbés, La Jana, Salzadella, La Mata, Morella, Olocau del Rei, Ortells, Palanques, Peníscola, La Pobla de Benifassà, Portell de Morella, Rossell, Sant Jordi, Sant Mateu, Sant Rafael del Riu, Santa Magdalena de Polpís, Todolella, Traiguera, Vallibona, Villores, Vinaròs y Zorita.

    Únicamente se permite desplazarse a municipios colindantes de otros unidades territoriales -Torreblanca y Coves- en el caso de tener que realizar actividades socioeconómicas (no lúdicas o recreativas).

    En el caso de otros municipios próximos que pertenecen al departamento de salud de Castellón, se aplica lo mismo que al resto del territorio nacional: los desplazamientos únicamente se podrán hacer de forma justificada por motivos sanitarios, laborales, retorno al lugar de residencia familiar, asistencia y cura de mayores o dependientes o causa de fuerza mayor.

    ????En todo caso, deberán respetarse las medidas de seguridad e higiene, como distancia de seguridad de 2 metros o uso de mascarilla.