• 2020-08-06 21:48:13
    Cultura

    Tras la comunicació per part de la Conselleria de Sanitat d'un positiu per Covid-19 d'un treballador municipal, per prevenció des de l'Ajuntament d'Alcalà de Xivert s'ha decidit suspendre l'assistència presencial a les dependències municipals tant d'Alcalà com d'Alcossebre.

    Així mateix, s'activa el teletreball per a tots i totes els treballadors i treballadores municipals la activitat dels quals ho permeta.

    El Registre General electrònic romandrà obert sent posible tramitar qualsevol consulta mitjançant el Punt de Acces General de l’Administració de l’Estat o mitjançant la Seu Electrònica de l’Ajuntament d’Alcalà de Xivert. https://alcaladexivert.sedelectronica.es

    Es reforça la atenció telefònica de l’Ajuntament als telèfons 964 41 03 01 i al 626 018 158 per a assistencia a tràmits electrònics.


    Tras la comunicación por parte de la Conselleria de Sanitat de un positivo por Covid-19 de un trabajador municipal, por prevención desde el Ayuntamiento de Alcalà de Xivert se ha decidido suspender la asistencia presencial en las dependencias municipales tanto de Alcalà como de Alcossebre.

    También se activa el teletrabajo para todos y todas las trabajadores y trabajadoras municipales cuya actividad lo permita.

    El Registro General electrónico permanece abierto siendo posible tramitar cualquier consulta a través del Punto de Acceso General del Estado o a través de la Sede Electrónica del Ayuntamiento de Alcalà de Xivert https://alcaladexivert.sedelectronica.es

    Se refuerza la atención telefónica del Ayuntamiento en los teléfonos 964 41 03 01 y al 626 018 158 para asistencia a trámites electrónicos.