• 2020-08-08 12:39:28
    Cultura

    Després de conèixer els resultats negatius de les proves realitzades per la Conselleria de Sanitat, l´Ajuntament d´Alcalà de Xivert obrirà de nou les seues portes, tant de les oficines d´Alcalà de Xivert com de les d´Alcossebre, el proper dilluns 10 d´agost en horari habitual.

    Per prevenció, l´Ajuntament realitzarà proves als seus treballadors la setmana vinent i reorganitzarà internament els llocs de treball presencials. També es continuarà amb les mesures de desinfecció dels llocs de treball.

    Recordem que per accedir a les dependències municipals és obligatori l´ús de mascareta i gel hidroalcohòlic.

    Recomanem al veïnat que realitzen les seues gestions preferentment mitjançant sistemes electrònics, com ara la seu electrònica municipal https://alcaladexivert.sedelectronica.es, o el Punt d’Accés General de l´Estat.

    Tras conocer los resultados negativos de las pruebas realizadas por la Conselleria de Sanidad, el Ayuntamiento de Alcalà de Xivert abrirá de nuevo sus puertas, tanto de las oficinas de Alcalà de Xivert como de las de Alcossebre, el próximo lunes 10 de agosto en horario habitual.

    Por prevención, el Ayuntamiento realizará pruebas a sus trabajadores la próxima semana y reorganizará internamente los puestos de trabajo presenciales. También se continuará con las medidas de desinfección de los puestos de trabajo.

    Recordamos que para acceder a las dependencias municipales es obligatorio el uso de mascarilla y gel hidroalcohólico.

    Recomendamos a los vecinos y vecinas que realicen sus gestiones preferentemente mediante sistemas electrónicos, como por ejemplo la sede electrónica municipal https://alcaladexivert.sedelectronica.es, o el Punto de Acceso General del Estado.