• 2020-08-17 15:26:49
    Cultura

    Es comunica que es produiran canvis en les freqüències d'emissió d'alguns múltiplex de televisió en el centre de difusió d'Alcossebre amb motiu del procés de liberalització del segon dividend digital. Aquests canvis afectaran a tots els veïns amb antena orientada cap a aquest centre.

    En la taula es detallen els canvis de múltiplex que es produiran (els canvis poden trigar uns dies a ser efectius)

    Els edificis de grandària mitjana o gran que estan equipats amb sistemes d'antena col·lectiva basats en monocanals o centraletes programables, que no hagen adaptat la seua antena col·lectiva anteriorment, hauran de contactar com més prompte millor amb una empresa instal·ladora per a adaptar la seua instal·lació de recepció de televisió. Després de l'adaptació, els veïns dels edificis deuran resintonizar els seus receptors de televisió amb el comandament a distància per a continuar rebent els multiplex de televisió que canvien la seva freqüència d'emissió.

    En els habitatges unifamiliars i en edificis de xicoteta grandària, no serà necessari realitzar adaptacions en les instal·lacions de recepció de televisió, únicament serà necessari resintonizar els receptors de televisió amb el comandament a distància.

    Per a compensar els costos associats a l'adaptació de les instal·lacions de recepció de televisió, el Ministeri ha posat en marxa un pla d'ajudes que podran sol·licitar les comunitats de propietaris en règim de propietat horitzontal que hagin d'adaptar les seves instal·lacions amb motiu de l'alliberament del segon dividend digital.

    Més informació:
    901 201 004 i 910 889 879
    www.televisiondigital.es

    TRABAJOS DE RESINTONIZACIÓN TDT

    Se comunica que se van a producir cambios en las frecuencias de emisión de algunos múltiplex de televisión en el centro de difusión de Alcossebre con motivo del proceso de liberalización del segundo dividendo digital. Estos cambios afectarán a todos los vecinos con antena orientada hacia dicho centro.

    En la tabla se detallan los cambios de múltiplex que se van a producir (los cambios pueden tardar unos días en ser efectivos)

    Los edificios de tamaño medio o grande que están equipados con sistemas de antena colectiva basados en monocanales o centralitas programables, que no hubieran adaptado su antena colectiva anteriormente, deberán contactar cuanto antes con una empresa instaladora para adaptar su instalación de recepción de televisión. Tras la adaptación, los vecinos de los edificios deberán resintonizar sus receptores de televisión con el mando a distancia para seguir recibiendo los multiplex de televisión que cambian su frecuencia de emisión.

    En las viviendas unifamiliares y en edificios de pequeño tamaño, no será necesario realizar adaptaciones en las instalaciones de recepción de televisión, únicamente será necesario resintonizar los receptores de televisión con el mando a distancia.

    Para compensar los costes asociados a la adaptación de las instalaciones de recepción de televisión, el Ministerio ha puesto en marcha un plan de ayudas que podrán solicitar las comunidades de propietarios en régimen de propiedad horizontal que tengan que adaptar sus instalaciones con motivo de la liberación del segundo dividendo digital.

    Más información sobre el Segundo Dividendo Digital:
    901 201 004 y 910 889 879
    www.televisiondigital.es




    Adjuntos: