• 2020-08-18 09:24:04
    Cultura

    A partir d'avui dimarts 18 entren en vigor a la Comunitat Valenciana les noves mesures per al control de la transmissió comunitària de COVID19:

    Es suspen l'activitat de discoteques, sales de ball, karaokes i bars de copes amb i sense actuacions musicals en directe.

    En establiments d'hoteleria i restauració, terrasses, bars o restaurants de platja s'han d'assegurar 1,5m entre taules o agrupacions de taules, amb una ocupació máxima de 10 persones, en la mateixa taula.

    Els establiments d'hoteleria i restauració hauran de tancar no més tard de la 1:00h.

    No es podran consumir productes o begudes de l'establiment fora de l'àrea limitada per la terrassa i no es permet el consum col·lectiu de begudes al carrer o espais públics.

    Es recomana limitar les reunions familiars o socials, en espais privats, a un màxim de 10 persones.

    Activitats amb assistència de més de 400 persones hauran d'autoritzar-se per part de la Direcció General de Salut Pública.

    Es prohibeix fumar en la via pública o espai a l'aire lliure quan no es puga respectar la distància mínima interpersonal de 2 metres.

    En les residències de majors i centres sociosanitaris es realitzaran proves PCR a tots els nous ingresos i reingresos 72 hores abans com a màxim.

    Més informació:
    https://www.gva.es/va/inicio/area_de_prensa/not_detalle_area_prensa?id=881316


    A partir de hoy martes 18 entran en vigor en la Comunidad Valenciana las nuevas medidas para el control de la transmisión comunitaria de #COVID19:

    Se suspende la actividad de discotecas, salas de baile, karaokes y bares de copas con y sin actuaciones musicales en directo.

    En establecimientos de hostelería y restauración, terrazas, bares o restaurantes de playa se tienen que asegurar 1,5m entre mesas o agrupaciones de mesas, con una ocupación máxima de 10 personas, en la misma mesa.

    Los establecimientos de hostelería y restauración tendrán que cerrar no más tarde de la 1:00h.

    No se podrán consumir productos o bebidas del establecimiento fuera del área limitada por la terraza y no se permite el consumo colectivo de bebidas en la calle o espacios públicos.

    Se recomienda limitar las reuniones familiares o sociales, en espacios privados, a un máximo de 10 personas.

    ☑️Actividades con asistencia de más de 400 personas tendrán que autorizarse por parte de la Dirección General de Salud Pública.

    Se prohíbe fumar en la vía pública o espacio al aire libre cuando no se pueda respetar la distancia mínima interpersonal de 2 metros.

    En las residencias de mayores y centros sociosanitarios se realizarán pruebas PCR a todos los nuevos ingresos y reingresos 72 horas antes como máximo.

    Más información:
    https://www.gva.es/va/inicio/area_de_prensa/not_detalle_area_prensa?id=881316