• 2020-08-21 15:24:31
    Cultura

    Avui 21 d'agost teniem previst iniciar les Festes Patronals a Alcalà. En condicions normals, al poble es respiraria alegria i ens preparariem per viure deu dies de festa. Però la situació motivada per la COVID-19 fa que les festes no puguen ser possibles, per tal de no córrer riscos i seguir cuidant la nostra població com s'ha estat fent tots aquests mesos.

    Amb l'esperança que en 2021 tota aquesta situació s'haja resolt i puguem disfrutar de les festes amb ganes i alegria que mai, vos convidem a seguir sent tant responsables com fins ara. Gràcies a tots!

    Hoy 21 de agosto teníamos previsto iniciar las Fiestas Patronales de Alcalà. En condiciones normales, en el pueblo se respiraría alegría y estaríamos preparándonos para vivir diez días de fiesta. Pero, debido a la situación motivada por la COVID-19, las fiestas no puedan ser posibles. Lo hacemos para no correr riesgos y seguir cuidando a nuestra población como se ha estado haciendo todos estos meses.

    Con la esperanza que en 2021 toda esta situación se haya resuelto y podamos disfrutar de las fiestas con más ganas y alegría que nunca, os invitamos a seguir siendo tan responsables como hasta ahora ¡Gracias a todos!