• 2020-09-06 10:04:27
    Cultura

    Pel que fa als canvis que esperem per a la setmana pròxima, s'està contemplant la probabilitat de formació d'una DANA al Mediterrani (zona de les illes Balears aprox.) que poguera afectar seriosament a la nostra Comunitat entre dimarts 08 i dijous 10, tot i que ara mateix les probabilitats són d'un 20%.

    Això sí, demà dilluns es manté el pas d'un front nuvolós actiu que agranarà la nostra Comunitat de nord a sud i que podrà donar tronades localment fortes pel litoral. Evidentment, la baixada de les temperatures serà prou notable aquesta pròxima setmana.

    Demà donarem més detalls amb les noves eixides dels models.

    En cuanto a los cambios que esperamos para la semana próxima, se está contemplando la probabilidad de formación de una DANA en el Mediterráneo (zona de las islas Baleares aprox.) que pudiera afectar seriamente en nuestra Comunidad entre martes 08 y jueves 10, a pesar de que ahora mismo las probabilidades son de un 20%.

    Eso sí, mañana lunes se mantiene el paso de un frente nuboso activo que barrerá nuestra Comunidad de norte a sur y que podrá dar tormentas localmente fuertes por el litoral. Evidentemente, la bajada de las temperaturas será bastante notable esta próxima semana.

    Mañana daremos más detalles con las nuevas salidas de los modelos




    Adjuntos: