• 2020-09-23 14:50:05
    Cultura

    A partir del divendres 25 de setembre, es restablirà el trànsit de vehicles a la zona peatonalitzada del centre d'Alcossebre: camí L'atall, carrer Rench, des de carrer Alcalà en direcció plaça Constitució i resta de carrers que s'han peatonalitzat aquest estiu per a garantir les distàncies de seguretat, dins de les mesures anti-COVID19.

    De manera paulatina, anirà modificant-se la circulació en aquells carrers que van patir canvis, dins de la mateixa acció motivada pel context saniari.

    Les ocupacions de via pública es mantindran fins el 31 de desembre, sempre vetllant per la seguretat vial tant dels usuaris dels establiments com dels peatons.


    CAMBIOS ZONA PEATONAL ALCOSSEBRE
    A partir del viernes 25 de septiembre, se restablecerá el tráfico de vehículos en la zona peatonalizada del centro de Alcossebre: camí L’Atall, calle Rench, desde calle Alcalà en dirección plaza Constitución y resto calles que se han peatonalizado este verano para garantizar las distancias de seguridad, dentro de las medidas anti-COVID19.

    De forma paulatina, irá modificándose la circulación en aquellas calles que sufrieron cambios, dentro de la misma acción motivada por el contexto sanitario.

    Las ocupaciones de vía pública se mantendrán hasta el 31 de diciembre, siempre velando por la seguridad vial tanto de los usuarios de los establecimientos como de los peatones.