• 2020-10-26 15:19:27
    Cultura

    L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre es suma a la commemoració del Dia del Dany Cerebral i a les reinvindicacions que realitzen les entitats que integren els afectats i les seus famílies.

    L'associació Ateneu Maestrat, amb la qual col·labora l'Ajuntament, és la veu d'aquest col·lectiu a la comarca i va demanar al consistori poder sumar-se a aquesta commemoració per visibilitzar les seues necessitats i problemàtiques. Amb aquest objectiu s'han realitzat diverses accions com il·luminar el campanar o penjar aquesta pancarta informativa.

    Llegiu aquí el manifest del Dia Dany Cerebral 2020:
    https://fedace.org/manifiesto_dia_dano_cerebral_2020


    El Ayuntamiento de Alcalà-Alcossebre se suma a la conmemoración del Día del Daño Cerebral y a las reivindicaciones que realizan las entidades que integran los afectados y sus familias.

    La asociación Ateneu Maestrat, con la que colabora el Ayuntamiento, es la voz de este colectivo en la comarca y solicitó al consistorio poder sumarse a esta conmemoración para visibilizar sus necesidades y problemáticas. Con este objetivo se han realizado diversas acciones como iluminar el campanario o colgar esta pancarta informativa.

    Leed aquí el manifiesto del Día del Daño Cerebral 2020: https://fedace.org/manifiesto_dia_dano_cerebral_2020




    Adjuntos: