• 2020-11-02 09:53:41
    Cultura

    La posició d'una borrasca en altura a l'oest de la Península Ibèrica el vent de llevant, un anticicló que es situarà al nord d'Europa i una baixa al sud peninsular, ens portaran un canvi radical en l'oratge a partir de demà dimarts.

    Dimarts 03: Augment de la nuvolositat i alguns ruixats dèbils a partir del migdia.

    Dimecres 04: Les precipitacions aniran intensificant-se especialment a la província de València i gradualment també a Castelló. Seran extenses i persistents, en general moderades i puntualment fortes. Cal insistir en que l'episodi de pluges més intenses es centrarà entre el migdia de dimecres 04 i la vesprada de dijous 05.

    Divendres 06: Tindrem una millora sense descartar algunes pluges dèbils.

    Dissabte 07: Ens passarà la baixa (o depressió) ja debilitada sobre la nostra Comunitat donant pluges dèbils que, ocasionalment, podran ser moderades.

    PREVISIÓN POSIBLE GOTA FRÍA

    La posición de una borrasca en altura en el oeste de la Península Ibérica, el viento de levante en superficie, un anticiclón que se situará en el norte de Europa y una baja en el sur peninsular, nos llevarán un cambio radical en el tiempo a partir de mañana martes.

    Martes 03: Aumento de la nubosidad y algunos chubascos débiles a partir del mediodía.

    Miércoles 04: Las precipitaciones irán intensificándose especialmente en la provincia de Valencia y gradualmente también a Castellón. Serán extensas y persistentes, en general moderadas y puntualmente fuertes. Hay que insistir en que el episodio de lluvias más intensas se centrará entre el mediodía de miércoles 04 y la tarde de jueves 05.

    Viernes 06: Tendremos una mejora sin descartar algunas lluvias débiles.

    Sábado 07: Nos pasará la baja (o depresión) ya debilitada sobre nuestra Comunidad dando lluvias débiles que, ocasionalmente, podrán ser moderadas.