• 2020-11-03 10:57:57
    Cultura

    Els models continuen apuntant a una situació 'delicada' per als pròxims dies. Cal remarcar que l'episodi de pluges més intenses es centrarà entre el migdia de demà dimecres i la vesprada de dijous. Aquest és el resum:

    Dimecres 04-dijous 05: Les pluges aniran intensificant-se especialment a la província de València i gradualment també a Castelló. Seran extenses, persistents, moderades i puntualment fortes. A les conques del Túria, Palància i Millars seran prou generals també (més improbables al Xúquer).

    Atents també a la possibilitat de que poguera formar-se algun 'tren convectiu' (diferents cèl·lules de pluja que passen pel mateix punt) en alguna d'estes conques, ja que les precipitacions guanyarien en intensitat i persistència. Sembla poc probable.

    El vent augmenta en el litoral. Ratxes freqüents (sobretot dijous) de 80km/h deixaran ones d'entre 3-4m d'alçada.

    Divendres 06: La pluja es podrà mantindre per la província de Castelló de manera moderada.

    Dissabte 07: El pas de la vaguada ja debilitada per la nostra Comunitat podria donar pluges moderades o algo fortes al nord de Castelló.

    Diumenge 08: Millora definitiva. Pas de núvols però ja sense pluges. Temperatures a l'alça.



    Los modelos continúan apuntando a una situación 'delicada' para los próximos días. Hay que remarcar que el episodio de lluvias más intensas se centrará entre el mediodía de mañana miércoles y la tarde de jueves. Este es el resumen:

    Miércoles 4 y Jueves 5:Las lluvias irán intensificándose especialmente en la provincia de València y gradualmente también a Castelló. Serán extensas, persistentes, moderadas y puntualmente fuertes. A las cuencas del Turia, Palancia y Millares serán suficientes generales también (más improbables en el Júcar).

    Atentos también a la posibilidad de que pudiera formarse algún 'tren convectivo' (diferentes células de lluvia que pasan por el mismo punto) en alguna de estas cuencas, puesto que las precipitaciones ganarían en intensidad y persistencia. Parece poco probable.

    El viento aumenta en el litoral. Rachas frecuentes (sobre todo jueves) de 80km/h dejarán olas de entre 3-4m de altura.

    Viernes 06: La lluvia se podrá mantener por la provincia de Castelló de manera moderada.

    Sábado 07: El paso de la vaguada ya debilitada por nuestra Comunidad podría dar lluvias moderadas o algo fuertes en el norte de Castellón.

    Domingo 08: Mejora definitiva. de nubes pero ya sin lluvias. Temperaturas al alza.




    Adjuntos: