• 2020-11-14 13:03:51
    Cultura

    L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre, mitjançant decret d'Alcaldia, ha decretat el tancament d'edificis municipals i espais públics per evitar el contagi de COVID-19, davant l'increment dels casos en el municipi. El decret estarà en vigor des d'avui i durant els pròxims 14 dies. Es tanquen:
    - Unitat de Respir Familiar
    - Centres de Jubilats d'Alcossebre i Alcalà (en aquest últim cas, excepte les visites a especialistes amb cita prèvia)
    - Edificis CESAL
    - Biblioteques municipals
    - Espai d'Oci
    - Centre d'Interpretació Etnològica de Santa Llúcia
    - Locals municipals de les Ames de Casa
    - Magatzem municipal del Grup de Danses
    - Instal·lacions esportives municipals
    - Camps de futbol

    Es suspén qualsevol tipus d'activitat esportiva, cultural o social organitzada o autoritzada per l'Ajuntament en via pública i edificis municipals.

    Es recomana a la població que extremen les precaucions per evitar el contagi de COVID-19 i evitar qualsevol tipus de desplaçament que no siga estrictament necessari. També es recomana als establiments públics que extremen les precaucions i facen un compliment estricte de les mesures sanitàries i de seguretat decretades per la Generalitat Valenciana i actualment en vigor.

    A més:
    L'Ajuntament ha sol•licitat la col•laboració de la Diputació Provincial, a través del Consorci Provincial de Bombers, per a intensificar les desinfeccions d'espais públics.

    S'intensificarà la vigilància amb patrulles de la Policia Local i Guàrdia Civil per a evitar reunions en espais públics i garantir l'ús de la màscara.

    Respecte a l'accés a l'Ajuntament i Serveis Socials, es manté l'atenció presencial mitjançant cita prèvia.

    Es recorda que continua en vigor el tancament perimetral de la Comunitat Valenciana i la restricció de la mobilitat nocturna, de les 00.00h a les 6.00h.

    EXTREMEU LES PRECAUCIONS! FEM-HO PER TOTS!