• 2020-11-20 18:03:47
    Cultura

    - L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre informa que, en l'última setmana, s'han imposat 30 denúncies per part de Policia Local i Guàrdia Civil per incompliments de les mesures de seguretat (no portar mascareta o no respectar distàncies) i incompliment de la restricció nocturna. També s'ha procedit al tancament d'un establiment de pública concurrència per incompliment de la quarentena d'un dels seus treballadors.

    - Policia Local i Guardia Civil fan controls preventius, des de les 00.00h fins les 6.00h, en punts mòbils i fixes del terme municipal, per garantir el compliment de la restricció de mobilitat nocturna. També es fan controls en espais públics per evitar reunions.

    - Segueix en vigor el decret d'Alcaldia de tancament d'edificis municipals i suspensió d'activitats, prenent les accions restrictives que corresponen a les competències municipals. L'Ajuntament no pot pendre mesures com el tancament perimetral o el tancament d'establiments o de centres educatius ja que no està dins de les seues competències.

    - Des de la Direcció de Salut de Pública, s'ha comunicat a l'Ajuntament que traslladaran a la Conselleria de Sanitat la petició feta per Alcaldia de què comuniquen dades més concretes i clares sobre l'evolució dels casos positius. Així com d'oferir dades per separat d'Alcalà i Alcossebre.

    Per a aconseguir aturar els contagis, ÉS NECESSÀRIA LA RESPONSABILITAT INDIVIDUAL DE TOTS restringint al màxim els contactes socials i complint totes les mesures de seguretat i de distància. Ser responsables i solidaris i no posar en perill la salut de tots depén de cadascú. Fem-ho per tots!