• 2020-11-27 11:13:56
    Cultura

    L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre ha aprovat noves mesures de recolzament econòmic a les víctimes de violència de gènere, famílies nombroses i monoparentals:

    S'inclou a les famílies nombroses, monoparentals i víctimes de la violència de gènere en les reduccions de preus públics per a l'Escola d'Estiu, Escola de Pasqua i visites guiades.
    S'equipara a les víctimes de la violència de gènere amb les famílies nombroses i monoparentals en els descomptes de les activitats esportives i com a beneficiàries d'ajudes per les escoles infantils d'Alcalà i Alcossebre.

    El Ayuntamiento de Alcalà-Alcossebre ha aprobado nuevas medidas de apoyo económico a víctimas de violencia de género, familias numerosas y monoparentales:

    Se incluye a las familias numerosas, monoparentales y víctimas de la violencia de género en las reducciones de precios públicos para la Esccola d'Estiu, Escola de Pasqua y visitas guiadas.
    Se equipara a las víctimas de la violencia de género con las familias numerosas y monoparentales en los descuentos de las actividades deportivas y como beneficiarias de ayudas por las escuelas infantiles de Alcalà y Alcossebre.