• 2020-11-28 11:14:24
    Cultura

    Avui 28 de novembre finalitza el període d'aplicació del decret d'Alcaldia del 14 de novembre pel qual es tancaven edificis municipals, parcs i es suspenien activitats. Per tant, a partir de demà tornaran a obrir dits edificis i serveis municipals i es tornaran a realizar les activitats, sempre dins de les mesures de seguretat.

    Aquesta mesura es va pendre per reduir el risc de contagis, salvaguardar les persones de major risc i en aplicació de les recomanacions de les autoritats sanitàries.

    Continuaran fent-se controls continus per part de Policia Local i Guardia Civil, per garantir que es compleixen les mesures de seguretat i de distància actualment en vigor.

    Per favor, seguiu sent prudents i máxima higiene, distància i ús de màscara.

    Hoy 28 de noviembre finaliza el periodo de aplicación del decreto de Alcaldía del 14 de noviembre por el que se cerraban edificios municipales, parques y se suspendían actividades. Por lo tanto, a partir de mañana volverán a abrir dichos edificios y servicios y se volverán a realizar sus actividades, siempre dentro de las medidas de seguridad.

    Esta medida se tomó para reducir el riesgo de contagios, salvaguardar la vida de las personas con mayor riesgo y en aplicación de las recomendaciones de las autoridades sanitarias.

    Continuarán realizándose controles continuos por parte de la Policía Local y Guardia Civil, para garantizar que se cumplen las medidas de seguridad y de distancia actualmente en vigor.

    Por favor, seguid siendo prudentes y máxima higiene, distancias y uso de mascarilla.