• 2021-01-11 12:52:15
    Info General

    Segueixen activats els avisos per baixes temperatures fins a demà però la nostra comarca ja no està inclosa en aquest avís.



    Aquesta és la previsió del temps per als propers dies:

    Després de la tempesta arriba la calma i esta setmana serà totalment anticiclònica. Les mínimes es mantindran molt baixes, donant el mínim demà dimarts 12 on per l'interior podrem arribar als -10º/-12ºC en els punts més gelats, i als -2º/-3º en les zones més fredes del litoral.



    Hem de tindre en compte que demà el vent estarà un poc present però si encalmara del tot, les mínimes encara podrien caure entre 1º i 3ºC més al litoral, és a dir que per este sector les mínimes podrien desplomar-se fins als -4º/-5ºC en els punts més gelats.



    La resta de la setmana continuarà el fred però ja suavitzant-ze gradualment a partir del dimecres 13.



    Siguen activados los avisos por bajas temperaturas hasta mañana pero nuestra comarca ya no está incluida en este aviso.



    Esta es la previsión del tiempo para los próximos días:



    Después de la tormenta llega la calma y esta semana será totalmente anticiclónica. Las mínimas se mantendrán muy bajas, dando el mínimo mañana martes 12 dónde por el interior podremos llegar a los -10°/-12 °C en los puntos más helados, y a los -2°/-3° en las zonas más frías del litoral.



    Tenemos que tener en cuenta que mañana el viento estará un poco presente pero si encalmara del todo, las mínimas todavía podrían caer entre 1° y 3 °C más al litoral, es decir que por este sector las mínimas podrían desplomarse hasta los -4°/-5 °C en los puntos más helados.



    El resto de la semana continuará el frío pero ya suavizándose gradualmente a partir del miércoles 13.



    Adjuntos: