• 2021-02-09 13:58:23
    Info General

    Avui dimarts finalitza el decret d'Alcaldia de tancament d'edificis i cessament d'activitats municipals per a frenar el contagi de COVID-19 al municipi.

    A causa de la baixada experimentada en les xifres de positius i disminució de la incidència (actualment, 284 per 100.000 habitants) no es torna a prorrogar el decret d'Alcaldia i, a partir de demà dimecres, es procedirà a l'obertura d'edificis i reanudar activitats municipals, sempre aplicant totes les mesures de seguretat i higiene.

    Per part de l'Ajuntament, es manté el contacte directe amb les autoritats sanitàries que confirmen que la transmissió de la COVID-19 està en clar descens.

    No s'obriran els gimnasos municipals i instal·lacions esportives i no es reanuden les activitats esportives, per estar afectats pel tancament decretat per la Generalitat Valenciana vigent fins el 15 de febrer.

    En qualsevol cas, a l'hora d'acudir als edificis municipals o participar en les activitats municipals s'ha de ser prudent i seguir respectant totes les mesures, per seguir en la línia de descens de contagis.

    Hoy martes finaliza el decreto de Alcaldía de cierre de edificios y cese de actividades municipales para frenar el contagio de COVID-19 en el municipio. 

    Debido a la bajada experimentada en las cifras de positivos y disminución de la incidencia (actualmente, 284 por 100.000 habitantes) no se vuelve a prorrogar el decreto de Alcaldía y, a partir de mañana miércoles, se procederá a la apertura de edificios y reanudar actividades municipales, siempre aplicando todas las medidas de seguridad e higiene.

    Por parte del Ayuntamiento, se mantiene el contacto directo con las autoridades sanitarias que confirman que la transmisión de la COVID-19 está en claro descenso.

    No se abrirán los gimnasios municipales e instalaciones deportivas y no se no reanudan las actividades deportivas, por estar afectadas por el cierre decretado  por la Generalitat Valenciana vigente hasta el 15 de febrero.

    En cualquier caso, a la hora de acudir a los edificios municipales o participar en las actividades municipales se debe ser prudente y seguir respetando todas las medidas, para seguir en la línea de descenso de contagios.