• 2021-06-14 19:02:00
    Info General

    El mercat ambulant d'Alcossebre tornarà a celebrar-se a partir del 15 de juny, tots els dimarts fins al 26 d'octubre, en horari de 17.00h a 22.00h.



    ▪A diferència de l'estiu passat, on a causa dels protocols motivats per la COVID-19 només es permetien llocs de venda d'alimentació, enguany s'ha ampliat a tota mena de productes encara que, per a complir amb les mesures de seguretat i que es puguen respectar les distàncies exigides, els llocs de venda que no corresponguen a alimentació estaran presents en torns de setmanes alternes.



    ▪L'entrada al recinte estarà delimitada per a controlar l'aforament i evitar la concentració de persones i està previst habilitar un pas per als vianants per la vorera superior que estarà lliure de llocs de venda i vehicles per a no impedir la circulació pel passeig Marítim.



    ▪El mercat se situarà en el passeig Marítim, fins a la rotonda del passeig de les Fonts i inclourà un tram al carrer Bovalar. Els llocs de venda d'alimentació es reuniran en l'aparcament situat al costat de la caserna de la Guàrdia Civil.





    INFORMACIÓN MERCADO AMBULANTE ALCOSSEBRE


    El mercado ambulante de Alcossebre volverá a celebrarse a partir del 15 de junio, todos los martes hasta el 26 de octubre, en horario de 17.00h a 22.00h.




    ▪A diferencia del verano pasado, en el que debido a los protocolos motivados por la COVID-19 solo se permitían puestos de venta de alimentación, este año se ha ampliado a todo tipo de productos aunque, para cumplir con las medidas de seguridad y que se puedan respetar las distancias exigidas, los puestos de venta que no correspondan a alimentación se turnarán en semanas alternas.



    ▪La entrada al recinto estará acotada para controlar el aforo y evitar la concentración de personas y está previsto habilitar un paso peatonal por la acera superior del paseo que estará libre de puestos de venta y vehículos para no impedir la circulación por el paseo Marítimo.



    ▪El mercado se ubicará en el paseo Marítimo, hasta la rotonda del paseo de Las Fuentes e incluirá un tramo en la calle Bovalar. Los puestos de venta de alimentación se reunirán en el aparcamiento situado junto al cuartel de la Guardia Civil.






    Adjuntos: