• 2021-09-29 15:06:27
    Educación

    👉NOVES AJUDES MUNICIPALS PER A PRIMER CICLE D'EDUCACIÓ INFANTIL (ALUMNAT ESCOLA INFANTIL MUNICIPAL D'ALCOSSEBRE I GUARDERIA MUNICIPAL D'ALCALÀ)



    La junta de govern de l'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre ha aprovat les noves bases reguladores de la convocatòries per a les subvencions a l'alumnat d'Educació Infantil de Primer Cicle durant el curs 2021-2022 o, el que és el mateix, per a les famílies que han escolaritzat als seus fills i filles en la Escola Infantil Municipal de Alcossebre o en la guarderia municipal d'Alcalà – centro que està en tràmits per a passar a ser reconegut per la Generalitat Valenciana com Escola Infantil Municipal-.



    Aquestes noves bases contemplen quatre línies d'ajudes:



    1️⃣Augment fins a 120 euros de la quantia subvencionable en el cas que el menor siga membre de família nombrosa, família monoparental, víctima de violència de gènere, que tinga una discapacitat reconeguda del 33% o més o que tots els membres de la unitat familiar estiguen desocupats o no tinguen rendes superiors als 950 euros.



    2️⃣Cobertura del 100% de les despeses d'escolaritat i material en la guarderia d'Alcalà a les famílies que, havent presentat la sol·licitud durant el període de matrícula, no van obtenir places a l'Escola Infantil de Alcossebre.



    3️⃣Ajuda per al transport, amb una quantia màxima de 80 euros mensuals per família, per a famílies de tots dos nuclis que han escolaritzat als seus fills i filles en el centre de l'altre nucli, per falta de places en el nucli en el qual viuen.



    4️⃣En el cas de no comptar amb cap dels anteriors suposats, qualsevol família podrà optar a una ajuda màxima de 70 euros mensuals per a cobrir les despeses d'escolarització i material. En cap cas, podran beneficiar-se d'aquesta subvenció els famílies que ja han rebut el bo infantil concedit per la Generalitat Valenciana, en el cas de la Escola Infantil Municipal d’Alcossebre.



    S'informarà del moment en què entren en vigor per a fer la correponent sol·licitud.