• 2021-10-05 20:00:00
    Info General

    🧑‍🍳Cursos per a professionals de l'hostaleria i el turisme a la seu del GVA CdT Castelló al #CESALAlcossebre:



    ☕️18 d'octubre,: “Barista”, amb l'objectiu de dotar al participant d'una especialització en l'elaboració de la beguda del cafè.

    🦪8 de novembre,: “Elaboració de Tapes Gourmet”, amb introducció teòrica sobre ingredients, tècniques i altres conceptes a tenir en compte per a l'elaboració de les receptes i elaboració pràctica demostrativa per part del formador/a d'una interessant varietat de receptes.

    🍷29 de novembre: “Maridatge amb vins”, per a instruir als professionals sobre el procés de combinar aliments amb vi, és a dir, seleccionar el vi que millor s'ajuste a les característiques organolèptiques de l'aliment, per a potenciar tots els seus matisos.



    👉Ja es pot realitzar inscripció telemàtica en la web www.cdt.gva.es fins al 29 d'octubre. Per a més informació, es pot contactar amb el telèfon 964739800.



    ℹMÉS INFORMACIÓ:

    http://www.alcaladexivert.es/ca/content/la-seu-del-cdt-en-alcossebre-imparteix-tres-nous-cursos-professionals-dhostaleria-durant



    🧑‍🍳Cursos para profesionales de la hosteleria y el turismo en la sede del @CdT Castelló al #CESALAlcossebre.



    ☕️18 de octubre: “Barista”, con el objetivo de dotar al participante de una especialización en la elaboración de la bebida del café.

    🦪8 de noviembre: “Elaboración de Tapas Gourmet”, con introducción teórica sobre ingredientes, técnicas y otros conceptos a tener en cuenta para la elaboración de las recetas y elaboración práctica demostrativa por parte del formador/a de una interesante variedad de recetas.

    🍷29 de noviembre: “Maridaje con vinos”, para instruir a los profesionales sobre el proceso de combinar alimentos con vino, es decir, seleccionar el vino que mejor se ajuste a las características organolépticas del alimento, para potenciar todos sus matices.



    👉Ya se puede realizar inscripción telemática en la web www.cdt.gva.es hasta el 29 de octubre. Para más información, se puede contactar con el teléfono 964739800.



    ℹ️MÁS INFORMACIÓN:

    http://www.alcaladexivert.es/ca/content/la-seu-del-cdt-en-alcossebre-imparteix-tres-nous-cursos-prof...