• 2021-10-05 15:13:12
    Educación

    📚NOVA SESSIÓ DEL Club de Lectura AlcalàdeXivert

    8 d'octubre. 19.00 hores

    Biblioteca Municipal Alcalà de Xivert



    👉Aquest divendres dia 8 d'octubre es comentarà l'última novel•la de Víctor del Árbol (premiat recentment amb el "Blacklladolid"): "El hijo del padre". L'escriptor ja va presentar el seu llibre el passat mes de juliol a la nostra Biblioteca, sent l'encarregat d'iniciar el Club de Lectura Alcalà de Xivert 2021.



    Aquest Club de Lectura és una aposta de la Regidoria d'Educació de l'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre que ha resultat de gran interès entre els lectors del municipi. Conduït per Mariola Nos, a compta ja amb una vintena d'inscrits i roman obert per tot aquell que vulga compartir experiències lectores ( Fulls d'inscripció disponibles a la Biblioteca Municipal d'Alcalà)



    El Club de Lectura continuarà convidant autors de la talla d'Ignacio Martínez de Pisón i Víctor de l'Árbol, per a enriquir el diàleg escriptor- lector.



    📚NUEVA SESIÓN DEL Club de Lectura AlcalàdeXivert

    8 de octubre. 19.00h horas

    Biblioteca Municipal Alcalà de Xivert



    👉Este viernes día 8 de octubre se comentará la última novela de Víctor del Árbol (premiado recientemente con el "Blacklladolid"): "El hijo del padre". El escritor ya presentó su libro el pasado mas de julio en nuestra Biblioteca, siendo el encargado de iniciar el Club de Lectura Alcalà de Xivert 2021.



    Este Club de Lectura es una apuesta de la Concejalía de Educación del Ayuntamiento de Alcalà-Alcossebre que ha resultado de gran interés entre los lectores del municipio. Conducido por Mariola Nos, cuenta ya con una veintena de inscritos y permanece abierto por todo aquel que quiera compartir experiencias lectoras ( Hojas de inscripción disponibles en la Biblioteca Municipal de Alcalà)



    El Club de Lectura continuará invitando autores de la talla de Ignacio Martínez de Pisón y Víctor del Árbol, para enriquecer el diálogo escritor- lector.






    Adjuntos: