• 2021-10-09 13:00:00
    Info General

    ♟El Club d'Escacs d'Alcalá de Xivert comunica la celebració de l'esdeveniment INTERCONTINENTAL ALCOSSEBRE 2021, els dies 16 i 17 d'octubre de 2021. Les inscripcions són gratuïtes.



    Enguany, especialment dirigit als xiquets, compta amb un programa ple de torneigs, conferències, activitats i regals especialment pensats per a disfrutar en família obsequiats per empreses i comerços locals.



    Comptem amb la presència de LEONTXO GARCIA, gran conferenciant especialitzat que dedicarà dues interessants xarrades, una per als xiquets i una altra per als pares, mares, professors i adults interessats en el poder educatiu dels Escacs



    Us animem a participar d'aquest interessant esdeveniment, esteu TOTS i TOTES convidats i convidades!



    ♟El Club de Ajedrez de Alcalá de Xivert comunica la celebración del acontecimiento INTERCONTINENTAL ALCOSSEBRE 2021, los días 16 y 17 de octubre de 2021. Las inscripciones son gratuitas.



    Este año, especialmente dirigido a los niños y niñas, cuenta con un programa lleno de torneos, conferencias, actividades y regalos especialmente pensados para disfrutar en familia obsequiados por empresas y comercios locales.



    Contamos con la presencia de LEONTXO GARCIA, gran conferenciante especializado que dedicará dos interesantes charlas, una para los niños y otra para los padres, madres, profesores y adultos interesados en el poder educativo del Ajedrez



    Os animamos a participar de este interesante acontecimiento, estáis TODOS y TODAS invitados e invitadas!



    Adjuntos: