• 2021-12-15 18:06:00
    Info General

    🎼CONCERT "NADAL ÍNTIM"- Xivert Històric



    L'església parroquial d'Alcalà serà l'escenari, el diumenge 26 de desembre a les 18.30h, del concert "Nadal Íntim", en el qual participaran solistes de l'Orquestra Simfònica de Castelló, Elisa Ortells (flauta) i Stefany Jurenka (arpa), al costat del clarinetista de José Vicente Ramón, director artístic d'aquest projecte dissenyat, segons les seves paraules, “amb l'ànim de celebrar el Nadal en espais de recolliment que es prestin a la reflexió més íntima”.



    La regidora de Cultura, María Agut, ha destacat la implicació del consistori amb aquesta iniciativa, organitzada per l'Associació Xivert Històric, amb la col·laboració de signatures comercials i institucions. En el transcurs de l'acte es realitzarà el sorteig d'un quadre donat pel pintor castellonenc Pepe Mora.





    🎼CONCIERTO "NADAL ÍNTIM"- Xivert Històric



    La iglesia parroquial de Alcalà será el escenario, el domingo 26 de diciembre a las 18.30h, del concierto "Nadal Íntim", en el que participarán solistas de la Orquesta Sinfónica de Castellón, Elisa Ortells (flauta) y Stefany Jurenka (arpa), junto al clarinetista de José Vicente Ramón, director artístico de este proyecto diseñado, según sus palabras, “con el ánimo de celebrar la Navidad en espacios de recogimiento que se presten a la reflexión más íntima”.



    La concejala de Cultura, María Agut, ha destacado la implicación del consistorio con esta iniciativa, organizada por la Asociación Xivert Històric, con la colaboración de firmas comerciales e instituciones. En el transcurso del acto se realizará el sorteo de un cuadro donado por el pintor castellonense Pepe Mora.



    Adjuntos: