• 2021-12-17 12:32:03
    Info General

    📣COMUNICAT SITUACIÓ COVID-19

    🔴Davant la situació sanitària al nostre municipi, amb una incidència acumulada de COVID-19 de 1431’15 i 95 casos positius detectats en els últims 14 dies, el que ens situa en RISC EXTREM DE CONTAGI, des de l’Ajuntament es comunica que:



    ▪️ S’extrema al màxim el control de l’ús de la màscara i la distància de seguretat en edificis municipals. En el cas de l’Ajuntament i Oficines Municipals d’Alcossebre és necessari demanar cita prèvia per accedir i realitzar gestions al Registre.



    ▪️ Dins de la programació de Nadal, es suspenen els actes que es celebraven als interiors: NADALPARC i projeccions de cinema infantil. Els actes que tenen lloc a l’exterior es celebraran, amb les mesures de seguretat corresponents.



    ▪️ Es recomana a totes les entitats locals que no celebren cap acte que siga en recinte tancat o no es puguen garantir les mesures de seguretat necessàries.



    ▪️ Es suspenen les activitats esportives municipals i les activitats de l’Escola de Persones Adultes a partir del dilluns 20 de desembre.



    ▪️ Estan suspeses les activitats de ball i bingo en les Associacions de Jubilats.



    ▪️ Es manté la coordinació contínua entre la Policia Local i la Guàrdia Civil per a controlar que, en els establiments públics, es respecten les mesures: ús del passaport COVID, distàncies de seguretat i evitar aglomeracions.



    ▪️ Des de l’Ajuntament es manté contacte constant amb les autoritats sanitàries per a fer un seguiment dels casos existents al municipi i la seua evolució, així com aplicar les mesures que es puguen proposar a nivell autonòmic.



    ▪️ En cas de tenir símptomes compatibles amb COVID-19 o haver estat en contacte amb un positiu, heu de posar-vos en contacte immediat amb el centre de salut.



    Des de l’Ajuntament es vol transmetre un missatge de MÀXIMA PRUDÈNCIA I RESPONSABILITAT a la ciutadania, per a què s’eviten situacions de risc. ENS JUGUEM LA SALUT DE TOTES I TOTS!