• 2021-12-21 14:24:02
    Info General

    馃摚Nova actualitzaci贸 de dades d'incid猫ncia COVID-19 a Alcal脿-Alcossebre per part de la Conselleria de Sanitat en els 煤ltims 14 dies.



    鈻笍S'han detectat 90 PCR

    鈻笍Incid猫ncia acumulada: 1355,83

    鈻笍Total de casos: 775



    鈥糆l nombre de casos en un RISC EXTREM. Per tant, hem de seguir sent molt prudents i responsables.



    馃憠Vos recordem que, per part de l'Ajuntament, s'ha decidit la suspensi贸 d'actes de Nadal en interiors com el NadalParc i les projeccions de cinema infantil.



    鉂孲'ha susp茅s la celebraci贸 de la carrera de Sant Silvestre i s'ha ajornat el concert Nadal 脥ntim. Tots dos actes estaven previstos per al 26 de desembre.



    馃憠Hem de seguir extremant les precaucions amb la utilitzaci贸 de la mascareta 馃樂 o guardar les dist脿ncies de seguretat.



    鈽庯笍En cas de tenir s铆mptomes compatibles amb la COVID-19, limitar al m脿xim tot contacte social i contactar amb les autoritats sanit脿ries.



    Dades per municipis disponibles a:

    http://coronavirus.san.gva.es/es/estadisticas



    馃摚Nueva actualizaci贸n de datos de incidencia COVID-19 a Alcal脿-Alcossebre por parte de la Conselleria de Sanidad en los 煤ltimos 14 d铆as:



    鈻笍Se han detectado 90 PCR

    鈻笍Incidencia acumulada: 1355,83

    Total: 775



    馃摚 Os recordamos que el Ayuntamiento de Alcal脿-Alcossebre ha decidido la suspensi贸n de actos en interiores (NadalParc y proyecciones de cine infantil)



    鉂孲e ha suspendido la celebraci贸n de la carrera de San Silvestre y se ha aplazado el concierto Nadal 脥ntim, ambos actos previstos para el 26 de diciembre.



    馃憠Tenemos que seguir extremando las precauciones, con la utilizaci贸n de la mascarilla 馃樂 o guardando las distancias de seguridad.



    鈽庯笍En caso de tener s铆ntomas compatibles con la COVID-19, limitar al m谩ximo todo contacto social y contactar con las autoridades sanitarias.

    Datos por municipios disponibles a:

    http://coronavirus.san.gva.es/es/estadisticas