• 2022-02-08 14:42:13
    Info General

    REANUDACIÓ ACTIVITATS ESPORTIVES MUNICIPALS I EPA

    A partir del 9 de febrer es REANUDEN LES ACTIVITATS ESPORTIVES MUNICIPALS I ACTIVITATS DE L'ESCOLA DE PERSONES ADULTES.

    ▪️Aquesta mesura es pren tenint en compte la disminució de la incidència acumulada i dels casos positius de COVID al nostre municipi.

    ▪️Des de l'Ajuntament es manté contacte constant amb les autoritats sanitàries per a fer seguiment dels casos existents en el municipi i la seua evolució.

    ▪️En cas de tenir símptomes compatibles amb COVID o haver estat en contacte amb un positiu, heu de posar-vos en contacte amb el centre de salut.

    ▪️Des de l'Ajuntament es vol transmetre que hem de continuar extremant les precaucions i actuar amb màxima prudència i responsabilitat.



    REANUDACIÓN ACTIVIDADES DEPORTIVAS MUNICIPALES Y EPA

    A partir del 9 de febrero se REANUDAN LAS ACTIVIDADES DEPORTIVAS MUNICIPALES Y ACTIVIDADES DE La ESCUELA DE PERSONAS ADULTAS.

    ▪️ Esta medida se toma teniendo en cuenta la disminución de la incidencia acumulada y de los casos positivos de COVID en nuestro municipio.

    ▪️ Desde el Ayuntamiento se mantiene contacto constante con las autoridades sanitarias para hacer seguimiento de los casos existentes en el municipio y su evolución.

    ▪️ En caso de tener síntomas compatibles con COVID o haber estado en contacto con un positivo, tenéis que poneros en contacto con el centro de salud.

    ▪️ Desde el Ayuntamiento se quiere transmitir que tenemos que continuar extremando las precauciones y actuar con máxima prudencia y responsabilidad.