• 2022-03-14 10:58:47
    Info General

    INFORMACIÓ METEOROLÒGICA

    🟡AVISOS ACTIUS PER A AVUI DILLUNS 14: Risc de fenòmens costers a tot el litoral de la província de Castelló.



    🌧PREVISIÓ PROPERS DIES:

    el panorama més complicat sembla que serà entre el dimecres de vesprada-nit i dijous. Les pluges esta setmana seran en forma de fang. Anem per parts:



    ▪️ Dilluns 14: Dia núvol i amb precipitacions, en general dèbils i intermitents, que es concentraran especialment per l'interior de Castelló i València. Vent moderat de llevant.



    ▪️ Dimarts 15: Dia de transició. Abundant nuvolositat i alguna gota o ruixat molt esporàdic. El vent de llevant seguirà sent molest i entrarà amb ratxes moderades i puntualment fortes.



    ▪️ Dimecres 16: La borrasca 'CELIA' seguirà acostant-se pel sud peninsular cap a la nostra comunitat i farà que la situació s'inestabilitze més. Precipitacions dèbils pel matí que aniran a més de cara a la nit. Localment podran ser entre moderades i fortes. Vents moderats de llevant.



    ▪️ Dijous 17: Precipitacions generals i moderades que podran ser localment fortes. Vent moderat entre llevant i gregal (E-NE).



    ▪️ Divendres 18: Millora progressiva tot i que encara tindrem alguns ruixats que es centrarien pel sud de València i nord d'Alacant on seran més persistents.



    ▪️ Dissabte 19: Dia entre més núvols que clars i possibilitat d'algun ruixat dèbil i esporàdic pel sud de València i província Alacant.







    INFORMACIÓN METEOROLÓGICA

    🟡AVISOS ACTIVOS PARA HOY LUNES 14: Riesgo de fenómenos costeros en todo el litoral de la provincia de Castelló.



    🌧PREVISIÓN PRÓXIMOS DÍAS:

    El panorama más complicado parece que será entre el miércoles por la tarde-noche y jueves. Las lluvias esta semana serán en forma de barro:



    ▪️ Lunes 14: Día nublado y con precipitaciones, en general débiles e intermitentes, que se concentrarán especialmente por el interior de Castelló y València. Viento moderado de levante.



    ▪️ Martes 15: Día de transición. Abundante nubosidad y alguna gota o chaparrón muy esporádico. El viento de levante seguirá siendo molesto y entrará con rachas moderadas y puntualmente fuertes.



    ▪️ Miércoles 16: La borrasca 'CELIA' seguirá acercándose por el sur peninsular hacia nuestra comunidad y hará que la situación se inestabilice más. Precipitaciones débiles por la mañana que irán además de cara por la noche. Localmente podrán ser entre moderadas y fuertes. Vientos moderados de levante.



    ▪️ Jueves 17: Precipitaciones generales y moderadas que podrán ser localmente fuertes. Viento moderado entre levante y gregal (E-NE).



    ▪️ Viernes 18: Mejora progresiva a pesar de que todavía tendremos algunos chubascos que se centrarían por el sur de València y norte de Alicante dónde serán más persistentes.



    ▪️ Sábado 19: Día entre más nubes que claros y posibilidad de algún chubasco débil y esporádico por el sur de València y provincia Alicante.



    Adjuntos: